Kraamtijd Behandelingen

Je wordt in het moederschap, door mij, verwelkomd door middel van unieke kraamtijd behandelingen. Met helende massage, zachte buikverzorging en zorgzame rituelen kan jouw energie weer in balans komen. Ik kom naar je toe en alle sessies vinden plaats bij jouw thuis, waar de volledige aandacht om jou en jouw helingsproces draait. Tussentijds uitbreiden van je pakket is mogelijk in overleg!

Hoe heerlijk is het om na de eerste weken van je bevalling gekoesterd te worden?

Je bent nu moeder geworden van een nieuw kindje en je mag de tijd nemen om aan de veranderingen te wennen. Om dit te kunnen doen is het van essentieel belang om liefdevolle hulp te ontvangen. Dit is niet zomaar vanzelfsprekend, zeker niet in onze nuchtere cultuur. Maar jezelf zorg toestaan is zo belangrijk voor je eigen gezondheid en dat van je gezin. Je kraamtijd is bedoeld om uit te rusten, te herstellen, je borstvoeding op gang te laten komen en het geeft je de tijd om in de hechtingsperiode een diepere band te creëren met je pasgeboren baby.

Juist deze weken zijn van wezenlijk belang voor jou en je baby! Een tijd waarin het draait om liefdevolle hechting, rust en aansterken. In veel traditionele culturen wordt een nieuwe moeder vrijgesteld van haar dagelijkse taken, voor een maand! Helaas is het tegenwoordig nauwelijks mogelijk in Nederland, om tot rust te komen na de bevalling in lichaam en geest, dit door het drukke leven dat nieuwe moeders leiden. Tien dagen kraamzorg voor in de kraamtijd is niet genoeg. Alleen al, alle vragen die nieuwe moeders hebben na de eerste tien dagen van je bevalling, waar moet kan je dan terecht? Het is echt gèèn overbodige luxe om tijd te nemen voor jezelf, na de geboorte van je kindje, jij verdiend net zoveel aandacht als je pasgeboren baby. Tijd nemen voor jezelf, als nieuwe moeder, wordt niet als vanzelfsprekend ervaren. Maar jezelf de kans gunnen om uit te rusten en te herstellen is van belang in d kraamtijd. Gelukkig kan ik, door mijn jarenlange ervaring in het veld van zwangerschap en kraamtijd, jou goed advies geven en behandelen met gedegen kennis. Met alle liefde kom ik bij jou thuis om je te verwelkomen in je moederschap, je tips te geven voor lichamelijk herstel na je bevalling (vanuit het postnatale yoga oogpunt) en je in de watten te leggen met de kraamtijd behandelingen. Ik neem mijn eigen massage tafel mee, waarop jij heerlijk kan ontspannen en thuis mag komen in je lijf. Gun jezelf of iemand anders dit cadeau.

*zorg er voor dat er tijdens sessies aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat we jou de best mogelijke aandacht kunnen geven!

Kraamtijd behandelingen en massages

Postpartum Massage Nederland is in het leven geroepen door Mirjam Heemskerk en Adisti Sterk.
Een collectief waarin moeders met pasgeboren baby’s, extra aandacht en koestering krijgen, in een tijd waarin het zo noodzakelijk is.
Door middel van verschillende behandelingen krijgen nieuwe moeders weer de kans om aan te sterken, zich gehoord, gezien en gedragen te voelen in een cultuur waar nuchterheid voorop staat.

Maak een afspraak

Hoi Luz Dary ik wil graag een kraamtijd behandeling boeken