Yoga Therapie en
leefstijl interventie

Yoga therapie wordt steeds populairder en in combinatie met stressologie, krijg jij meer tools in handen om aan je fysieke en mentale gezondheid te werken. Daar komt bij dat yoga therapie i.c.m stressologie een op maatwerk behandelplan aanbiedt, zodat jouw unieke wensen gewaarborgd blijven.

Yoga Therapie op maatwerk

Op maat gemaakte yogatherapie-interventies voor volwassenen en kinderen is het kenmerk van de Krishnamacharya-traditie. In de benadering van KYM worden de verschillende yoga-instrumenten aangepast aan individuele behoeften en mogelijkheden, waardoor de KYM een van de meest gerenommeerde centra voor yogatherapie ter wereld is. De collectieve ervaring van de yoga therapeuten van KYM, van wie velen gedurende vier decennia zijn opgeleid door TKV Desikachar, is goed gedocumenteerd met een record van bijna 100.000 zorgzoekers. Interventies voor yogatherapie worden alleen een-op-een aangeboden, volgens de unieke manier van lesgeven van TKV Desikachar. Luz Dary Schilt is aangesloten bij de KYM als yogadocent en ontwerpt, vanuit de traditionele yoga, een persoonlijk behandelplan voor elke zorgvrager. Het behandelplan integreert meerdere yoga-instrumenten en omvat ook specifieke dieet- en levensstijl aanpassingen. De expertise van Luz Dary Schilt omvat problemen met het bewegingsapparaat, auto-immuunaandoeningen, spijsverteringsstoornissen, depressie en angst, hormoon klachten en meer.

Luz Dary Schilt heeft haar 3-jarige opleiding gevolgd bij de KYM in India, vele workshops en seminars van de KYM bijgewoond.
Ze haalt veel kennis uit haar studie, om 1:1 yogatherapie kennis toe te passen bij haar cliënten.

Yoga Therapie Behandelplan

WERKWIJZE:

  • Plan een consult.
  • Vul anamnese formulier in. Doe de hormoontest.
  • Breng eventuele medische rapporten mee wanneer u voor het consult komt.
  • Stresstest.

Tijdens het consult wordt het duidelijk wat voor behandelplan nodig is, zo wordt een traject ontworpen die aansluit bij jouw specifieke wensen en klachten.

1ste consult €89 en vervolg consult €67

Maak een afspraak

Hoi Luz Dary Schilt, ik wil graag een consult boeken